Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Maalämpöpumput

 

Edustamme laadukkaita saksalaisia alpha Innotec maalämpöpumppuja. AIT Deutschlandin valmistamat alpha innotec-lämpöpumput ovat alansa huippua. AIT Deutschland on Euroopan johtavia lämpöpumppuvalmistajia ja useista heidän innovaatioistaan on tullut alan standardeja. Tuotteiden takana on alan johtavaa insinööri- ja kehitystyötä. Tuotteiden valmistuksessa kaikki perustuu perusteelliseen käsityöhön.

 

Jokainen lämpöpumppu on 100% testattu tehtaalla. Tuotantolinjalla on useita erillisiä testausvaiheita ja lämpöpumppu testataan myös täydellisenä pakettina. Lisäksi laitteet testaa säännöllisesti ulkopuolinen taho. Tämä testaus tuo aina huippuarvosanat!

Lämpöpumpulla on viiden (5) vuoden täystakuu jonka aikana sinun ei tarvitse olla huolissaan laitteen toimivuudesta.

Alpha Innotecin maalämpöpumppuja on lukuisia eri kokoluokkia  ja malleja. Tämä takaa jokaiseen kohteeseen sopivan ja toimivan ratkaisun!

 

Haluatko huolettoman ja toimivan maalämpö projektin?

Ota yhteyttä meihin! Autamme sinua koko projektin ajan. Teemme ilmaisen kartoituskäynnin jonka jälkeen mitoitamme laitteet ja muut komponentit yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Tämä takaa toimivan kokonaisuuden ja tyytyväisen asiakkaan!

Toteutamme projektit suunnittelusta ja lämpökaivojen porauksesta aina ensimmäiseen käynnistykseen ja käytönopastukseen!

Olemme myös aina tavoitettavissa jos sinulle tulee kysyttävää tai tarvitset apua!

 

Esite PWZS-malleista

Esite PWZSV Inverter malleista 

Tilaa ilmainen mitoituskäynti!