Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ilmalämpöpumput

 

Edustamamme ilmalämpöpumppu merkit:

 

  • Mitsubishi Electric 
  • Gree

 

Mitsubishi Electric

 

 

Mitsubishi Electric -lämpöpumput on tehty toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa. Laite toimii kaikissa ulkolämpötiloissa ja se on luotettava lämmönlähde pohjoisen koteihin vuosiksi eteenpäin. Ja mikä parasta, voit säästää suorasähkölämmitteisen asuntosi lämmityskuluissa jopa 55 %.

Suomen suosituin ilmalämpöpumppu kertoo jo paljon laadusta ja käyttökokemuksista!

Laite puhdistaa sisäilmaa ja kesäkuumalla se viilentää miellyttävästi. Samalla laite vähentää kosteutta ja asuntosi homehtumisriskiä.

Mitsubishi Electric -lämpöpumppu on myös ekologisesti hyvä valinta. Pienenevä energiankulutus pienentää energiatuoton kuormitusta luonnolle.

Laitteessa on myös monia asumismukavuutta lisääviä ominaisuuksia ja mahdollisuuksia. 

 

Ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi on alkanut.

 

Uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine, silmää hivelevät väriviimeistelyt, paras saavutettavissa oleva energialuokka, täynnä uusia ominaisuuksia. 

Markkinajohtaja Mitsubishi Electricin vuosia kestäneen tuotekehityksen tuloksena toimme markkinoille jotain aivan uutta. Helmenvalkoinen, rubiininpunainen, onyxinmusta ja lumenvalkoinen ovat tämän huipputuotteen viimeistellyt sisäyksikön värit.

Miksi ilmalämpöpumpun pitäisi näyttää vain tylsältä kojeelta, kun se voi olla värikkäämpi ja tyylikkäämpi? Voit valita näistä viimeistelyn, joka istuu parhaiten juuri Sinun sisustukseesi. Mitsubishi Electric laadun aistii jo ensi silmäyksellä. Tämä laite on tehty kestämään pitkään ja tuottamaan huolettomasti miellyttävää lämpöä ja viilennystä tarpeittesi mukaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue alta lisää eri Mitsubishi Electric malleista:

LN-mallisarja (UUTUUS)

AP-mallisarja (UUTUUS)

FH-mallisarja

KJ-lattiamallisarja

Multisplit-mallisarja (useita sisäyksiköitä samassa ulkoyksikössä)

 

Pyydä Ilmainen kartoituskäynti! 

Tarjouspyyntö

 

Gree

 Hansol mallin sisäyksikköHansol mallin sisäyksikkö

Maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja Gree on tuonut markkinoille huippu-uutuutena Amber ilmalämpöpumpun. Gree Amber ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Sisäyksikön tyylikäs valkoinen lasimainen pinta soveltuu erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen. Sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti sen ollessa samalla erittäin hiljainen 18dB(A).

 

Amber ilmalämpöpumpun edistyksellinen tekniikka mahdollistaa, että pumppu on korkeinta A+++ energiatehokkuusluokkaa sekä lämmityksellä että viilennyksellä. Laite toimii uudella R32 kylmäaineella ja vakiovarusteena löytyy ilmainen etähallinta wifillä.

 

Lue alta lisää eri Gree malleista:

Amber-mallisarja

U-Crown-mallisarja

 

Pyydä ilmainen kartoituskäynti!

Tarjouspyyntö