Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Aurinkoenergia

 

Aurinkosähkön pientuotanto Suomessa on kasvanut todella nopeasti. Syitä siihen ovat tekniikan kehittyminen ja tuotteiden uusi edullisempi hintataso. Omalta katolta tuotetusta sähköstä ei tarvitse maksaa siirtokustannuksia tai veroja ja mikä helpointa, kaiken kattavat verkkoon kytkettävät aurinkosähköjärjestelmät saat nyt yhdeltä toimittajalta!

Toimitamme täydellisiä aurinkosähköjärjestelmiä kotitalouksille, mökeille, maataloudelle ja yrityksille. Järjestelmät sisältävät kaikki mitä tarvitset aurinkosähkön tuotantoon. Järjestelmän asennuksesta vastavat alan ammattilaiset jolloin Sinulle ei jää muuta kuin päätös hankinnasta. 

Aurinkojärjestelmissämme käytetään yhden maailman suurimman paneelivalmistajan Hanwhan Q Cells paneeleita. Paneelit ovat huippuluokkaa ja pelkästään yhdessä kennossa on yli 270 erilaista patenttia. Niiden 7 vuoden tuotekehityksen, Q.Antum - teknologia takaa parhaan tuottokyvyn jopa epäsuorassa valossa. 

Järjestelmissämme käytettävät invertterit tulevat itävaltalaiselta Froniukselta. Käytämme Suomessa valmistettuja kiinnikkeitä, jotka ovat testattuja Suomessa yleisimmin käytetyissä katoissa. Näin varmistamme että paneelit pysyvät katolla kovallakin tuulella eikä vaaraa vuodoista ole.

Jokaiselle kattotyypille on oma kiinnitysjärjestelmä sen mukaan montako paneelia kohteeseen asennetaan. Kiinnikejärjestelmä on suunniteltu niin ettei hävikkiä synny ja asennus on nopeaa ja kustannustehokasta.

Mitoitamme aina kartoituskäynnin perusteella Teille sopivimmat ratkaisut! Kartoituskäynti on ilmainen!

 

Pyydä ilmainen kartoituskäynti

Pyydä tarjous